درباره ما
وَ اعْفُ عَنَّا وَ اغْفِرْ لَنا وَ ارْحَمْنا أَنْتَ مَوْلانا فَانْصُرْنا عَلَى الْقَوْمِ الْكافِرين ( البقرة آیة 286 )
( خدایا ) ما را ببخش و بيامرز و بما رحم كن، تو مولا و سرپرست مايى، پس ما را بر گروه كافران پيروز بگردان.
يکي از روحانيون زنده دلي که حقاً به گردن ما مسلمانها و بخصوص ايرانيهاي نيم قرن گذشته حق زيادي دارد مرحوم شهيد حاج شيخ احمد کافي ميباشد که هنوز بعد از گذشت چيزي در حدود 30 سال از شهادتش نوارهاي سخنراني وي بيشترين مخاطبان را به خود جذب نموده و بيشترين طرفدار و تأثير گذاري را دارد که متأسفانه با اين همه خدمات و فداکاريها و مبارزات مورد کم لطفي رسانهها بويژه رسانه ملي و مطبوعات قرارگرفته است و جا داشت که در مقام وي کنگرهها برگزار ميشد تا خدمات وي بيش از پيش براي مردم ايران آشکار شود. مرحوم کافي را ميتوان احياگر و پايه گذار دعاي ندبه در ايران ناميد، همچنين وي در شناساندن مسجد مقدس جمکران به مردم نقش بسزايي داشته است. مرحوم کافي از محدود سخنراناني بود که در اکثر شهرهاي ايران (حدود 108 شهر) منبر رفته و در کشورهايي نظير (عراق، عربستان، پاکستان، کويت، لبنان، سوريه، افغانستان) سخنرانيها و خدماتي را داشته است.
وي موسس مهديه تهران و بسياري از شهرستانها ميباشد و حداقل جا داشت خياباني كه مهديه هر شهر در آن واقع شده بنام وي نامگذاري مي گرديد. اخلاص وي، صراحت، آسيب شناسي خوب و مناسبي که وي از جامعه داشت، باعث شد تا محبوبيت خاصي در همه اقشار مردم داشته باشد و يکي ديگر از اين موارد نوع سبک خاصي بود که در خطابه و منبر بکار ميبرد که به حق بايد وي را قهرمان منبر در اين چند قرن اخير معرفي نمود. منبرهاي مرحوم کافي يک منبر کامل و جامع بود و بطور کلي منبر کافي براي خدايي شدن کافي بود. مهديهاي که مرحوم کافي موسس و مبتکر آن بود براي هميشه از وي يادگار خواهد ماند. امروز در هر شهري که ميروي يک مسجدي را بنام مهديه آن شهر نام گذاري کردهاند. مهديه در آن دوراني که گناه و فحشا در جامعه موج ميزد مرکزي براي توجه مردم به آقا امام عصر (عج) شد و دلها را به سوي اين عزيز زهرا سلام الله عليها سوق داد. مهديه در آن دوران که فرقههاي ضاله بهاييت، درويشي و غيره سخت در فعاليت بودند نقطه مقابلي براي هجوم تبليغاتي آنها شد.
توجه خاص شهيد کافي(ره) به حضرت ولي عصر(عج)، خواندن روايات مستند، داستانهاي آموزنده، موعظه، شوخي، گفتن از دردهاي مردم، صداي زيبا و رساي وي، خواندن مصيبتهاي جانسوز و ... همه و همه وي را به واعظ شهير و توانا تبديل کرده بود و اينکه فقط به گفتن اکتفا نميکرد و خود شخصاً در مقام عمل بر ميآمد که اين نشان از مقام عملي و معنوي وي توام با علم دارد.
حضرت شاه ولایت مولانا علی (ع) میفرمایند : سخنان علما و سخنرانان اگر درست و مطابق با واقعیت باشد داروی شفابخش است و اگر خطا و غیر واقعی باشد بیماری است ؛ سخنرانی های شهید حاج شیخ احمد کافی (ره) واقعا داروی شفابخش برای روح و جسم خلق الله است.
با یاری خداوند متعال و عنایات خاصه حضرت بقیة الله الاعظم حجت بن الحسن العسکری (عج) بانک سخنرانی های شهید مجاهد حاج شیخ احمد کافی ( رضوان الله تعالی علیه ) در خرداد ماه سال 1389 با هدف ترویج احکام ، اخلاق و معارف اسلامی رسماً آغاز به کار کرد.